Jag föddes i Umeå en varm sommar för många år sedan, tillsammans med min några minuter äldre tvillingbror. Vi växte upp på landet i en helt vanligt dysfunktionell familj och jag var ett ganska ensamt barn, dock utrustad med en skog att leka i och en stor back lego. Någonstans så var det nog där det började, idéfnattet som kommit att prägla vem jag är.

De första åren var lite av ett mörker tills jag upptäckte musik, milt utryck så gav det mitt liv en helt annan mening och fortsätter göra det än idag.

Genom livet har jag provat på en hel del olika jobb och en hel del olika kurser och utbildningar. I överlag älskar jag kunskap och har med åren lärt mig att gå igenom mängder med information och ta ut kärnan ur det. Jag tror på det eviga lärandet och ser med förtjusning snarare än skräck att vi aldrig är fulländade och fullärda.

När jag är som bäst så arbetar jag tillsammans med andra mot tydliga mål. Om jag dessutom får rita, bygga, forma så är det i rullning. Om du verkligen ska dupera mig, så sker det bäst genom idéer. Ingenting är omöjligt och det finns alltid någon vinkling som kan utforskas vidare.

Jag samlar på ryska retromikrofoner och preamps. Letar alltid efter nya röster som skulle passa för sång eller tal och är löjligt svag för synthar.

Bytte min teve mot ett bibliotekskort för många år sedan och fascineras dagligen av vad människor lyckas göra med det skrivna ordet

Har du frågor om mig, fråga!
hej@gazt.se

<3

@